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셰프의 테이블 체험
에미상 수상에 빛나는 넷플릭스 시리즈 '셰프의 테이블'이 에어비앤비와의 파트너십을 통해 70개 이상의 독특한 요리 체험을 제공합니다.
전 세계 10개 도시에서 진행
되는 각 체험을 통해 아늑한 분위기에서 특별한 식사를 즐기고, 개인적인 이야기를 듣고, 창의력 넘치는 요리를 만드는 기술을 배울 수 있습니다.
로스앤젤레스
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Chris Bianco [Sold Out]
피제리아 비앙코의 역사가 담긴 4코스 식사를 즐겨보세요.
Osteria Mozza
Master the art of Cavatelli pasta and enjoy an intimate meal at the famed Michelin restaurant
아폴로니아스 피제리아
셰프 저스틴 드 레온과 함께 디트로이트식 피자를 만들어 보세요.
치파
셰프 존 리우와 리카 레온이 선사하는 중식-페루 요리와 마작의 밤에 함께하세요.
런던
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Jamie Oliver's Cookery School
Make pasta from scratch and explore Jamie Oliver’s TV studio
Sambal Shiok
Dig into a Malaysian summer feast with chef Trace Mandy Yin
Dinings
Learn to make udon and sushi rolls with chef-owner Masaki Sugisaki
드림 시안
마스터 웨이 셰프가 직접 선보이는 시안 요리 테이스팅 메뉴를 만나보세요.
Camille
Nose-to-tail eating and a hands-on butchery lesson with head chef Elliot Hashtroud
주방 테이블
Learn about grower Champagnes with renowned sommelier Sandia Chang
뉴욕시
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JeJu Noodle Bar
Learn how to prepare the Michelin-starred restaurant’s famed tuna dish
Overstory
Learn to craft a signature cocktail at one of the world’s best bars
Unapologetic Foods
Biryani Masterclass with James Beard-winning chef Chintan Pandya
Niteglow
Go behind the scenes at the Bushwick beer lab with owner and head brewer Jonny Ifergan
파리
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Atsushi Tanaka [Sold Out]
미슐랭 스타 레스토랑 A.T.에서 5코스 메뉴를 맛보세요.
알트로 프렌치
셰프 그레그 마르샹 팀과 함께 뤼뒤닐(Rue du Nil)에서 진정한 프랑스 미식을 경험해 보세요.
Taco Mesa
Press masa and make tacos with chef Beatriz Gonzalez
르생세바스티앙
내추럴 와인을 곁들인 7가지 요리 코스로 편안한 분위기에서 고급 요리를 즐겨보세요.
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토론토
키인(Kiin)
태국 왕실 요리를 곁들인 칵테일 만들기 마스터 클래스에 참여해 보세요.
마이애미
마이클스 제뉴인(Michael's Genuine)
랜디 주니가 셰프와 바텐더 호르헤 에르난데스와 함께 수제 피자와 스프리츠를 만들어 보세요.
시카고
방갈로(Bungalow)
미들브로의 천연 와인을 마시며 공동 창립자인 피트 테르네스와 함께 반죽 만드는 법을 배워보세요.
Austin
APT 115
Enjoy a six-course meal expertly paired with wines and vinyl by Joseph Pannenbacker
Austin
El Raval
Sample Spanish tapas, then make paella from scratch with chef-owner Laila Bazahm
Mexico City
Loro Loco
Mezcal tasting with James Beard winner Ali Kurshat Altinsoy
Mexico City
Elena Reygadas [Sold Out]
Panadería Rosetta baking class with one of Mexico's most influential chefs
Seoul
Leebukbang
Make North Korean Kimchi and signature family recipes with Chef Choi